|
 |
 |
 |
 |
System Noży Powietrznych Paxtona wykorzystując precyzyjnie zaprojektowaną i wykonaną płaską dyszę liniową, umożliwia uzyskanie bezpośredniego wypływu powietrza z dmuchawy.
|
 |
|
 |
 |
 |
|
Noże Powietrzne mogą służyć do osuszania m.in.: powierzchni, kontroli procesów pokrywania lub chłodzenia materiałów. |
 |
|
|
 |
 |
Noże powietrzne Paxton'a
to innowacja niosąca obniżenie kosztów i wiele innych zalet dla producentów żywności.
Prędkość, łatwość dopasowania do indywidualnych potrzeb technologii no i parametry higieniczne czynią ten noże powietrzne wręcz niezbędnym systemem dla procesów zachodzących z dużymi prędkościami i wydajnościami.
WSZECHSTRONNE I KOMPAKTOWE
Mięso, drób, ryby, ser, mrożonki
- Przy tunelach obkurczających
- Przed etykietowaniem
- Przed zamrażaniem
- Przed pokrywaniem
Cukiernictwo
- Pokrywanie czekoladą (polewy)
Procesy około-produkcyjne
Skrzynki i tace
- Ochrona przed bakteriami
- Minimalizacja zawilgocenia powierzchni
Puszkowanie
- Przed etykietowaniem
- Przed wydrukowywaniem daty lub kodu
- Ochrona przeciwkorozyjna
Pasy transporterów
- Usuwanie wilgoci
- Usuwanie resztek
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
|