System Noży Powietrznych Paxtona wykorzystując precyzyjnie zaprojektowaną i wykonaną płaską dyszę liniową, umożliwia uzyskanie bezpośredniego wypływu powietrza z dmuchawy.

 
Dmuchawy PAXTON'a przy wymiarach 70cm x 74cm x 35cm mają wydajność aż 4000 m3/h.

Noże powietrzne Paxton'a

to innowacja niosąca obniżenie kosztów i wiele innych zalet dla producentów żywności.

Prędkość, łatwość dopasowania do indywidualnych potrzeb technologii no i parametry higieniczne czynią ten noże powietrzne wręcz niezbędnym systemem dla procesów zachodzących z dużymi prędkościami i wydajnościami.


WSZECHSTRONNE I KOMPAKTOWE


Mięso, drób, ryby, ser, mrożonki
  • Przy tunelach obkurczających
  • Przed etykietowaniem
  • Przed zamrażaniem
  • Przed pokrywaniem

Cukiernictwo
  • Pokrywanie czekoladą (polewy)

Procesy około-produkcyjne
  • Suszenie po myciu

Skrzynki i tace
  • Ochrona przed bakteriami
  • Minimalizacja zawilgocenia powierzchni

Puszkowanie
  • Przed etykietowaniem
  • Przed wydrukowywaniem daty lub kodu
  • Ochrona przeciwkorozyjna

Pasy transporterów
  • Usuwanie wilgoci
  • Usuwanie resztek

| przemysł spożywczy i pakowanie | przemysł i elektronika |
| puszkowanie i butelkowanie | kontakt |
VECTOR - Technika sprężonego powietrza